skogsröjet

yes! då va det gig på skogröjet utanför norrköping. köpte en bandbil på torsdagen och åkte ner till norrköping på fredan. slagga där och så va det speldags på lördan! lirade runt sex tror jag det va på en av de stora scenerna! va så sjukt grymt och bra med folk! bästa spelingen nånsin! känns skönt att äntligen få spela på stora och bra ställen. sålde slut på t-shirtar och singlar. gjorde även nån radiointervju. slutade med att vi slaggade i en gympasal (haha) och körde sedan hem på söndagen. riktigt grym helg och det känndes sjukt bra! redan bokat gig där nästa år vilket känns bra. 


jag ser glad ut =)


screaaaaaaaam


rock'n'roll


mr max drar upp min tröja =P


mer rock'n'roll


snygg basist det där ;)


snygg bas har han också


har snackas det med radio

fanfafnfanfnafnafna

måste sälja bilen för att klara den här månaden tror jag... vi får se hur det går... betalade iaf räkningarna imorse va sådär lagom kul men fortfarande typ 2000 spänn som inte är betalat.... till basen och försäkring bla. det här går åt helvete men vem fan bryr sig...

på lördag är det gig iaf! och det är jäkligt nice

skjut mig

fan alltså! jag pallar inte... snart är jag så jävla körd alltså! vete fan om det här kommer funka! det är för mycket nu.... jag pallar fan inte... vill bara lägga mig ner och somna och fan aldrig vakna... jävla fitthelvete. nu är det bara skti alltså!

helg

ja ni! har varit en fullspäckad helg! i fredags hängde vi lite med max farsa på nått hotell och efter det skulle vi dra och köpa en van men den vart såld innan så jag drog till tyresö och kollade lite band med tease och hennes polare! det va nice och efter det drog vi hem och sov. 
   på lördagen vaknade man tidigt för att dra till södertälje och stagedive day out. hyrde en stor minibuss och körde iväg 9 pers till festivalen. lirade nån gång runt tre... va sketet ljud på scen me´n folk verkade gilla det! va en nice da fan såg lite band och så. hängde med tease och nour när grabbarna drog tillbaks till sthlm. va nice =) segt att åka hem bara! va så jäkla trött

   söndagen har varit seg! tvungen att dra tidigt från tease för att fixa speed paradebilen iom att de ska fixa parkeringarna. ladda batteri och byta däck mm. startade iaf efter ett års stillastående så det va nice. körde den till jobbet och gick hem (tog en jävla timme).

så är det gott folk =)
mycket nu

ja fan igår sändes intervjun på bandit! ukl som fan! och skoj att singeln spelas så mycket nu! mer än ACDC på bandit, haha ;) så några gånger per dag iaf. skrev på kontrakt med axe igår också så blir några gig i sthlm, finland och göteborg! ger oss ganska mycket pengar så det är asnice. på lördag är det iaf gig och det blir skoj! måste bara repa som fan innan =D kläder har kommit nu också så om ni vill ha hör av er.

hejdå sålänge

bandit

igår va vi uppe med allstars på mtg radio och gjorde en  kort intervju på bandit (sänds på onsdag) samt en på playahead radio... tror den sändes igår faktiskt. hade även premiär för SHAKE på bandit igår i "för tidigt" med bollnäs martin =P antar att det kommer upp lite info i myspacebloggen www.myspace.com/rocknrollallstars

får se vad som händer nu bara =) skål på er


hahaha sexiiiiiiiii


playing hard ;)


vilket gäng alltså! alla bilder från taste of ink premiären

hej allihopa!

Ja ni har inte riktigt hafy tid att skriva i bloggen! har varit mycket rep och grejer på gång. köpte en ny bas men vart en Fender vustom shop -65! vit och nice! det ni... kstade 25.000 så va ju lite över budget men fan har aldrig spelat på något skönare och som låter så bra.

har fått rockn roll allstars singlarna nu och tröjor mm kommer på måndag. bara att höra av er om ni vill ha! känns kul att det går bra men fan kunde varit roligare om det känndes bättre med speed! känns så jäkla åt helvete att det blivit som det blivit och att vi kickade phille för så jäkla länge sedan utan att egentligen tänka efter. jag har tappat suget helt ovh hållet och det har inte funnits där på jäkligt länge tyvärr men kan inte göra något åt det liksom.... jäkligt synd och trist.

farsan har köpt ny segelbåt så det är ju nice... kanske ska segla ner den till sthlm nån gång om det kommer finnas tid! verkar ju bli ganska mycket spelningar nu i höst så kan bli svårt att hinna med tyvärr.


hejhejhej

ja nu är det söndag och imorgon blir det jobb igen! känns ju inte allt för roligt men så är det! ett år tills nästa semester =(

har hunnit fota lite med RA, kollat lite nya basar och sånt! kanske glider in till deluxe imorgon och köprer en =S men vet inte... ska känna lite mer på den iaf och pruta ner priset lite =) är iaf en 60(eller va det 62) reissiu (stavas det så) jazzbas iaf! 3t sunbirst =D grym bas! beggad också vilket känns bra! palla vänta i massa år för att den ska bli inspelad. vi får se! kostade väl typ 13.000 så inte så sjukt farligt! med harcase också =)

nu ska jag träffa johan, sanna (med barnet i  magen) och joel i vaxholm! har hört att det blir lite minigolf och glass =)

RSS 2.0